Bli medlem
Niki WMNS Internationalist Yukon bspringaaa Summit vit -cante
Ge en gåva
kvinna Ankle stövlar Zipper Round Toe Mid Bead Square Heel Vintage Damer Sexy Mode Martin kort skor
GUESS herr Bello skor

Lär dig om diabetes

Diabetes (Diabetes Mellitus) är inte en utan flera olika sjukdomar med olika orsaker. Den gemensamma nämnaren är att blodsockret är för högt. Läs mer om de olika diabetestyperna. skor à talons hauts - de - chaussée non fermées skor à talons hauts - de - chaussée en vrac artificiellemänt résistant à l 'eau lisse en cuir étanche plate - forme de skor à talons hauts de polyuréthanne
Skechers herr Ingram - Taison skor
YDN kvinnor Open Toe Ankle Strap Sandaler Stilettos High klackar Cris Cross Back Zipper Party skor

Medlemsförsäkringar

svart Hogan skor Logobränare Medlemsförsäkringar
Thigh höga stövlar kvinnor Over The Knee Boot bred Calf Winter Side Zipper Booslipss

Som Huvudmedlem i Svenska Diabetesförbundet har du möjligheten att teckna försäkringar som annars är svåra att få för personer med diabetes. Vi erbjuder livförsäkring, olycksfalls- och sjukvårdsförsäkring, Bokvar-försäkring och en barnförsäkring.

Läs mer om Medlemsförsäkringar
Ung Diabetes

Ung Diabetes är en del av Svenska Diabetesförbundet och finns till för unga med diabetes mellan 15 och 30 år. Vi arbetar med att sprida information, inspiration och stöd till unga med diabetes och personer i deras omgivning. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser där det är möjligt att byta erfarenheter, hitta gemenskap och öka kunskapen om diabetes.

MUWU Drivingloafer for män Boat Mocasins Slip On Style Low Top Solid Färg Lace Up Decoration OX läder (färg svart, Storlek 9 D (M) US)

Diabetesfonden (Stiftelsen Svenska Diabetesförbundets Forskningsfond) stödjer forskning för att hitta orsaker till och botemedel mot diabetessjukdomarna. Vi ökar även kunskapen kring diabetes och verkar för ett långt och friskt liv för de som lever med sjukdomen.

Rockport herrar Wt Classic

Winter och Fall stövlar Kvinnors Classic Mode 36) Storlek svart, (Färg bspringaaa svart Evening och Party Booslipss Toe Round stövlar 17540hfvv41149-Ny stil

Kvinnors Mode stövlar Fall och Winter Classic stövlar Round Toe Booslipss Party och Evening svart bspringaaa (Färg  svart, Storlek  36)